TIME DATE
Ma Klára nap van.

2020-05-09 11:44:08 / Szerző: HajduPress

Online rendezték meg a Met Gálát

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A koronavírus-járvány miatt ebben az évben nem tarthatták meg a világ egyik leghíresebb divatbemutatóval egybekötött jótékonysági estjét, a Met Gálát.

Május 4-én, azaz hétfőn tartották volna meg a Met Gálát a New York-i Metropolitan Múzeumban, ahol évek óta a Kosztüm Intézetnek és az általa kijelölt szervezeteknek gyűjtenek a résztvevők.
Az elmaradt est helyett a High Fashion Twitter Met Gála közössége úgy döntött, hogy egy online élő közvetítéssel ünnepli majd meg a divatot. Így ebben az évben is felhívhatják az emberek figyelmét a jótékonykodás fontosságára!
Az este folyamán felidézték az eddigi legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat a Met Gála történetéből, ami szinte kísértetiesen passzolt a rendezvény 2020-as tematikájához mely az „Időről-időre: divat és időtartam.” elnevezést viselte.
Ezen felül közvetítették Anna Wintour - az amerikai Vogue főszerkesztője – üzenetét is.
Anna többek között azt is elmondta, hogy szerinte lehetetlen bekreálni a hétfői Met gálát, de imádott hallani róla, hogy ez által sokan megünnepelhetik ezt a napot a maguk módján. Anna még pár barátját is megkérte, hogy csatlakozzanak ehhez az egyedi pillanathoz.
A nézők a Vogue modelljei és hírességei által készített videók mellett, a Florence + the Machine elő otthoni koncertjét is meghallgathatták. A virtuális Gálát ezután pedig Virgil Abloh tervező dj-szettje zárta.

Idén az adományokból befolyt összeggel pedig a COVID-19 által sújtott tervezők fennmaradására létrehozott Comonn Thread szervezetet támogatták.

A rovat legfrissebb cikkjei

Öt szuper társasjáték
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Íme a 2020-as MTV VMA jelöltjei
A debreceni vidámparkban rendezik az idei Galiba gyermekfesztivált
Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

Hozzászólások