TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2020-03-28 14:41:46 / Szerző: HajduPress

Online rajzpályázatot hirdet a Debreceni Vidámpark

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Habár a Debreceni Vidámpark a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel még zárva tart, de online rajzpályázattal szeretnének a mindennapjaikat otthon töltő iskolások kreativitásának szárnyakat adni, így országos felhívást hirdettek „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címen - írja sajtóközleményében a Nagyerdei Kultúrpark.

A pályázatra az ország bármely általános iskolájából lehet jelentkezni, az alkotások tematikája a Vidámparkban átélt, vagy elképzelt élmények illusztrálása. A pályázatra osztályonként egy rajzot lehet benevezni, melynek technikája kötetlen, mérete azonban meghatározott, azt kérik, hogy a rajz A/3 vagy A/4 méretű legyen. Az elkészült pályaműveket emailen, kép formátumban fogadják április végéig és ezután kerülnek fel az intézmény közösségi oldalára, ahol a közönöségdíjas rajzot az online közösség választhatja ki „kedvelések” formájában.

Továbbá az első három, az Állatkert által legötletesebbnek ítélt remekmű elkészítőinek jutalma egy teljes nap felhőtlen szórakozás és korlátlan játékhasználat a nyertes osztályok számára. A beküldött alkotásokat a későbbiekben - az újranyitást követően - kiállítják.

A pályaművek beérkezési határideje április 30., az eredményhirdetésre a közösségi oldalon május 4-én, 10 órakor kerül sor.

Az alkotásokat a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu email címre várják.


A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások