TIME DATE
Ma Fülöp és Evelin nap van.

2020-05-16 15:37:05 / Szerző: HajduPress

Négyes tornával hangolnának a szezonra a francia klubok

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Nyáron a francia élvonalban szereplő négy labdarúgóklub, köztük a Paris Saint-Germain, katari tornán hangolna a következő szezonra.

    

A L'Équipe sportlap - a szintén francia RTL újság információira hivatkozva - arról számolt be, hogy a PSG mellett a Lyon, a Lille és a Saint-Étienne júliusban az ultramodern felkészülési lehetőségeket biztosító dohai sportközpontban készülne, illetve mérkőzne meg egymással négyes torna keretében.
    
A 20 csapatos francia élvonal küzdelmeit 28 forduló után március közepén függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, majd április végén a futballszövetség bejelentette, hogy a bajnokságot befejezettnek nyilvánítja. A bajnok a PSG lett, a Katarba készülők közül a Lille a 4., a Lyon a 7., míg a Saint-Étienne a 17. helyen végzett.
    
A négy csapat így részben Dohában készülne fel a Ligue 1 következő idényének augusztus 22-ei hétvégéjére tervezett rajtjára.
    
Az elgondolás egyelőre igen komoly akadállyal néz szembe: a világjárvány miatt Katarba külföldiek számára jelenleg tilos a belépés.

MTI


A rovat legfrissebb cikkjei

Kiderült, kik a Barca eladhatatlanjai
Vezetett a Loki a Fradi-pályán, de végül kikapott
Újabb válogatott játékosával hosszabbított az UTE jégkorongcsapata
A DEAC labdarúgócsapata megkapta a licencet
DLA: a legkisebbek is elkezdték

Hozzászólások