°C
TIME DATE
Ma Orsolya nap van.

2018-06-13 07:05:22 / Szerző: HajduPress

Négy megyében, több tízezer fogyasztónál nincs áram

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Négy megye több településén szünetel az áramszolgáltatás az éjszakai viharok miatt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerda reggel az MTI-t. A tűzoltókat főként kidőlt fák, letört ágak miatt riasztották.

    Kora reggel Bács-Kiskun megyében több mint 13 600, Békésben csaknem 12 500, Csongrádban 3400, Pest megyében pedig mintegy 9500 fogyasztónál nem volt áram - írták. A szolgáltatók dolgoznak az üzemzavarok elhárításán - tették hozzá.
    Éjjel még azt közölte az OKF, hogy Pest és Bács-Kiskun megye több településén nincs áram; az üzemzavar akkor csaknem 70 ezer embert érintett.
    Szerda kora reggelig mintegy háromszáz esetben riasztották viharkárhoz a tűzoltókat, és még érkeznek újabb bejelentések - olvasható az OKF újabb közleményében. Éjjel elsősorban Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Pest megyében volt szükség a munkájukra a mostoha időjárás miatt. Főként kidőlt fák, letört ágak miatt hívták őket. Békéscsabán és Kecskeméten például parkoló autóra, Ócsán családi házra, Mórahalmon, Csanyteleken és Derekegyházon pedig utakra borultak fák.


A rovat legfrissebb cikkjei

Le kellett állítani a Paksi Atomerőmű kettes blokkját
Már csak 33 milliárddal lógunk a közműveknek
Kutyatámadásban súlyosan megsérült egy kisfiú
Invázió: elmondták, miért van ennyi poloska
Vis maior helyzetet teremtettek a mezei pockok

Hozzászólások