TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2019-02-21 15:56:58 / Szerző: HajduPress

Ne így akarj őzhúst enni!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Előállították azt a két férfit, akik el akartak lopni egy őzet Egyek külterületén.
 

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. február 20-án 9 óra körül, ami szerint két személy egy őz tetemet akar ellopni az út széléről. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a két férfit, akiknek a járművét is átvizsgálták. Az egyenruhások a gépkocsi csomagtartójában arra utaló nyomokat találtak, hogy a sofőr és utasa el akarta szállítani az őzet. A rendőrök a két férfit ezt követően előállították az egyeki rendőrőrsre. Egyikük a meghallgatása során elmondta, hogy barátjával közösen mentek a helyszínre, mivel korábban tudomásukra jutott, hogy ott valaki elütött egy állatot, és úgy gondolták, hogy azt ők hazaviszik. Mindketten elismerték a szabálysértés elkövetését.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a két férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a vadelütésekkel kapcsolatosan az alábbiakat tanácsolja:

Vaddal történő ütközés esetén hívják a 112-es egységes európai segélyhívószámot, és ha lehetőség van rá, a járművel álljanak biztonságos helyre! Kapcsolják be a gépkocsin az elakadásjelzőt, tegyék ki az autó mögött a szükséges távolságba a fényvisszaverő háromszöget, és vegyenek fel láthatósági mellényt! Az elpusztult állatot ne vigye magával, az lopásnak számít!

Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság!

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Határtalanul: az Alföld Tv és a hajdupress.hu is segít
A hétvége helyi katasztrófái: íme az összefoglaló
Már megint jön az eső
Emberölés történt Hajdúhadházon
Baleset, tűz: kemény szombat volt

Hozzászólások