°C
TIME DATE
Ma Illés nap van.

2017-07-27 17:40:52 / Szerző: HajduPress

Nagyszabású sportnap lesz Debrecenben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete partnereivel közösen nagyszabású családi sportnapot szervez július 29-én 10.00 órától a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumsportpályáin.
 

A szervezők azt szeretnék, ha a programra minél több sportolni vágyó család látogatna ki és nevezne be csapatként a  versenyszámokra. A családoknak öt állomáson keresztül kell majd teljesíteni a különböző játékos ügyességi feladatokat, melyekért pontgyűjtő füzetükbe pontokat kapnak. A feladatok teljesítését követően a kisfüzettel pontjaikat beválthatják ajándékokra, sőt a legsportosabb családok értékes belépőjegyeket nyernek strandfödőkbe és  élményparkokba.

A versenyszámok tematikája a csapatmunkára és ügyességi játékokra alapozva lesznek kialakítva (ping-pong labdával célba dobás, labdavezetés, bekötött szemmel kosárba dobás, kapufa-rúgás, erőnlét saját testsúllyal, hula-hop, stb.) Természetesen focimérkőzések is lesznek a műfüves pályán!

A szervezők kihangsúlyozzák, hogy azokat a családokat is szívesen várják, akik nem szeretnének aktívan részt venni a feladatokban, de szívesen eljönnének a gyereknap-hangulatú rendezvényre.

A rendezvényen ebédet, üdítőt és jégkrémet a szervezők biztosítják ingyenesen.

Helyszín: Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 
4024 Debrecen Szent Anna utca 17.

 

Időpont:

2017. július 29. Szombat - 10.00 - 16-00 óráig


A rovat legfrissebb cikkjei

Nem védik a szívet az omega-3 zsírsavas étrend-kiegészítők
Ingyenes melanoma szűrést tartanak Debrecenben
Csonthéjas magvakat kell rágni, hogy jó legyen a sperma
Mesterséges petefészket fejlesztettek dán orvosok
Moss kezet! - Kampányt indít az Emmi

Hozzászólások