TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2019-01-31 10:00:20 / Szerző: HajduPress

Nagyot akcióztak a debreceni rendőrök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Elfogatóparancs alapján a debreceni rendőrök két férfit és egy fiatalkorú lányt fogtak el.
 

A rendőröknek 2019. január 30-án 8 óra körül olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy debreceni, Petőfi téri ingatlanban egy körözött férfi tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek és igazoltatták a 27 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság körözi. A járőrök elfogták a debreceni lakost és előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök egy debreceni, Böszörményi úti ingatlanba is mentek 2019. január 30-án 14 óra körül, mivel olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A rendőrök megtalálták a keresett személyt, igazoltatták és megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a 32 éves balkányi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A körzeti megbízott olyan információt kapott 2019. január 30-án 20 óra 30 perc körül, hogy egy körözött lány Hajdúhadházon tartózkodik. A rendőrök a beszerzett adatok alapján a helyszínre mentek és a Vénkert utcában igazoltatták a 17 éves debreceni lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a lányt a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Debreceni Rendőrkapitányság is körözi, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 
 

 

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Olajos baleset, teljes útzár az M35-ösön
Fétékenység Tiszacsegén: fejszével zúzta be a szélvédőt
Ne így akarj őzhúst enni!
A tél visszatámad a hétvégén
!!! Akcióban Derecskén a TEK! +videó

Hozzászólások