°C
TIME DATE
Ma Hella nap van.

2018-02-12 06:45:20 / Szerző: HajduPress

Nagyon fontos infók a Telekom ügyfeleinek: ez lesz hétvégén

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket - közölte a Magyar Telekom az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a fejlesztés miatt február 16-án 00 órától 4 napon át korlátlan belföldi adatot ad a Telekom havidíjas lakossági és üzleti mobilinternet előfizetőinek. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

    Közölték, hogy átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre - kivéve a letiltást, ami elérhető lesz.
    Zavartalanul működnek ugyanakkor bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások. A számla befizetése pedig banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon lehetséges.


A rovat legfrissebb cikkjei

Év Anyavállalata 2018: debreceni siker
Elmarad a hétvégére tervezett sztrájk Lutonon
Holnaptól jön a rettegett GDPR
Üzemanyagok: megint emelnek, közeleg a 400-as ár
Eltüntetné a sárga csekkeket a nemzetgazdasági miniszter

Hozzászólások