TIME DATE
Ma Orsolya nap van.

2019-10-02 13:53:16 / Szerző: HajduPress

Nagyon fontos dologról volt szó a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az emlőrák elleni küzdelem jegyében tartják meg október 4-én, pénteken a „Tégy ma a holnapodért!” Együtt a rák ellen elnevezésű rendezvényt a Csapó utcai bevásárlóközpontban. Az eseményen többek között szakmai tanácsadásokon vehetnek részt az érdeklődők, valamint megtanulhatják a helyes önvizsgálat lépéseit.

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Magyarországon a nők 50%-a megy el mammográfiai vizsgálatokra – hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján. Debrecenben a statisztikák is azt mutatják, hogy van eredménye a szűrést népszerűsítő rendezvényeknek. Erről is beszélt Széles Diána alpolgármester, Bánfi Ildikó, a Holnapom Egyesület elnöke és Átányi Ajtony igazgató a szerdai tájékoztatón.

Idén kilencedik alkalommal fog össze Debrecen város vezetése, a Holnapom Egyesület és a Csapó utcai bevásárlóközpont a nemes célú esemény megvalósítása érdekében.

Az eseményen szakmai tanácsadással várják a látogatókat, akik szemléltetőeszközök segítségével megtanulhatják a helyes önvizsgálat lépéseit is. Az eseményre minden korosztály számára készülnek hasznos és érdekes programokkal. 

Magyarországon minden évben több mint 2300-an veszíti életét az egyébként nagyon jól gyógyítható betegségben. Ez az arány lecsökkenthető rendszeres önvizsgálattal és testmozgással, egészséges táplálkozással, valamint a lelki egyensúly megtartásával.

Fotók: Bakos Attila


A rovat legfrissebb cikkjei

Éltető erőforrás a víz – Debrecenben is látható a Nemzeti Fotótár kiállítása
Halloween bull lesz a Fórumban
Nagyléptékű az állásbörze a Fórumban+fotók
Állásbörze a Fórumban: egy helyen megannyi munkalehetőség
Nagyon fontos dologról volt szó a Fórumban

Hozzászólások