TIME DATE
Ma Julianna és Lilla nap van.

2019-02-25 09:18:25 / Szerző: HajduPress

Nagy siker volt a Fórum Challenge, remekelt a Vezér Fitness

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Hétvégén rendezte a Fórum bevásárlóközpont a Fórum Challenge akadálypályás versenyt, amelyen remekeltek a Vezér Fitness tagjai.
 
Szombaton délelőtt a csapatok versenye zajlott, a 10-14 éveseké, a 14-18 éveseké, délután pedig a felnőtteké. A 10-14 évesek között a Vezér Fitness egyik csapata az első helyen végzett, 15 perc 31 mp alatt mentek végig a pályán  ami a felnőttek részére is igazi kihívás volt. A győztes gárda tagjai: Bodnár Lilla, Miskei Zsófia, Vida Viki, Lakatos Léna és Kecskés Karina.  A másik vezéres csapat a negyedik helyet szerezte meg, tagjai: Nagy Anna, Huszti Zsófia, Takács Lujza, Tar Szofi, Barna Zsófi 
 
Szombaton délután  a felnőttek között a Vezér Fittness együttese a 3-ik legjobb időt teljesítette. A csapat tagjai: Kecskés Melinda, Mester Petra, Rigó Karolina, Mogyorósi Alexandra, és Iberhalt Máté.
 
Vasárnap az egyéni versenyzők között az egyik kiváló vezéres oktató, Mester Petra a felnőtt női versenyzők között az első helyen végzett és annyira jó idő alatt ment végig az akadálypályán, hogy az országos rekordidőt is megdöntötte 1,31-es idejével.

A rovat legfrissebb cikkjei

Remek dolog zajlik a Fórumban - FOTÓK
Ismét jön a Fórum Challenge!
Finom fotók: megkezdődött a Csokifesztivál a Fórumban
Pihenés a kastélyban? Vacsora? A Fórumban nyerhetik a szerelmesek
Mennyei csokoládés kényeztetés a Fórumban

Hozzászólások