TIME DATE
Ma Gabriella nap van.

2019-07-15 16:09:33 / Szerző: HajduPress

Nagy művészetválasztó - A Csokonai a Campus Art-on

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az idei Campus Fesztiválon, új kezdeményezésként a fesztivál történetében, két napig főszerepet kap a művészet. Idén mutatkozik be első alkalommal a Campus Art, a Nagy Művészetválasztó, ahol mindenki kipróbálhatja, melyik művészeti ág a leginkább testhez álló számára.  


A két napig tartó művészeti fesztiválon ott lesznek hazánk művészeti és kulturális intézményei, művészeti tevékenységet folytató szervezetei, öntevékeny csoportjai, alkotói közösségei. Az ő segítségükkel interaktív módon lehet kipróbálni a képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet fogásait, de bele lehet kóstolni a média design vagy a fotózás világába is. 

Az ingyenesen látogatható Campus Art a Békás-tó területén várja az érdeklődőket július 19-én és 20-án 14 órától 20 óráig. 

A nagyszerű kezdeményezéshez a Csokonai Színház is csatlakozott. Standjunknál megmutatják, milyen sokféle művészember dolgozik a színházban, hiszen nem csak színészek, de operaénekesek, jelmez- és díszlettervezők, koreográfusok nélkül sincsen színház.

Állandó programként jelmezszínezővel, keresztrejtvényekkel, fotóparavánnal, jelmezpróbával, kelléknézegetővel és társasjátékokkal várják az érkezőket, pénteken és szombaton pedig 15.00  órától instant cirkusz, 16.00 órától éneklés,17 órától színész gyorstalpaló, 18 órától pedig drámajáték lesz a program. 
 


A rovat legfrissebb cikkjei

Az oDEon-ZeneTheatrum nagy családi karácsonyt tart Debrecenben
Így jöttem - Fabiny Tamás és Gundel Takács Gábor Debrecenben
Kalandok nyomában Csutka Istvánnal
A világ legnagyobb érzelmi szkanderbajnoka - A Pavarotti című filmről
Meghalt a Roxette énekesnője

Hozzászólások