TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-07-15 16:09:33 / Szerző: HajduPress

Nagy művészetválasztó - A Csokonai a Campus Art-on

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az idei Campus Fesztiválon, új kezdeményezésként a fesztivál történetében, két napig főszerepet kap a művészet. Idén mutatkozik be első alkalommal a Campus Art, a Nagy Művészetválasztó, ahol mindenki kipróbálhatja, melyik művészeti ág a leginkább testhez álló számára.  


A két napig tartó művészeti fesztiválon ott lesznek hazánk művészeti és kulturális intézményei, művészeti tevékenységet folytató szervezetei, öntevékeny csoportjai, alkotói közösségei. Az ő segítségükkel interaktív módon lehet kipróbálni a képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet fogásait, de bele lehet kóstolni a média design vagy a fotózás világába is. 

Az ingyenesen látogatható Campus Art a Békás-tó területén várja az érdeklődőket július 19-én és 20-án 14 órától 20 óráig. 

A nagyszerű kezdeményezéshez a Csokonai Színház is csatlakozott. Standjunknál megmutatják, milyen sokféle művészember dolgozik a színházban, hiszen nem csak színészek, de operaénekesek, jelmez- és díszlettervezők, koreográfusok nélkül sincsen színház.

Állandó programként jelmezszínezővel, keresztrejtvényekkel, fotóparavánnal, jelmezpróbával, kelléknézegetővel és társasjátékokkal várják az érkezőket, pénteken és szombaton pedig 15.00  órától instant cirkusz, 16.00 órától éneklés,17 órától színész gyorstalpaló, 18 órától pedig drámajáték lesz a program. 
 


A rovat legfrissebb cikkjei

Mesterfok a filmvásznon - A Volt egyszer egy Hollywood című filmről
Elhunyt Peter Fonda
Impozáns kiállítás-megnyitóval indult a virágkarneváli hét
Egy klasszikus vígopera – pazar formában „újratöltve”: a Figaro házassága című előadásról
Az egyedüli opció - A Góliát című filmről

Hozzászólások