TIME DATE
Ma Gedeon és Johanna nap van.

2020-03-24 14:06:26 / Szerző: HajduPress

Nagy mennyiségű fertőtlenítő érkezett Debrecenbe

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

2020. március 24-én, kedd reggel megérkezett a debreceni Városházára az ezer darab 500 ml-es műanyag flakonos virucid hatású kézfertőtlenítő folyadék, melyet a következő napokban a háziorvosoknak, a házi gyermekorvosoknak, az ügyeletes bölcsődének és óvodáknak szállít ki az önkormányzat. A helyzetről VÉLEMÉNY ITT!

A debreceni önkormányzat fontosnak tartja, hogy a kialakult koronavírus-veszélyhelyzet idején fokozottabb higiéniai körülmények között végezhessék háziorvosaink és házi gyermekorvosaink a halaszthatatlan vizsgálatokat. Ezért az önkormányzat minden házi- és házi gyermekorvosi rendelőbe, az ügyeletes bölcsődébe és óvodákba is biztosít kéz- és felületfertőtlenítő szereket. A debreceni önkormányzat igyekszik kielégíteni a vírus terjedésének lelassításához szükséges egészségügyi eszközök iránti igényt. 

A DEBRECENI HÁZIORVOSI, HÁZI GYERMEKORVOSI ÉS FOGORVOSI ELLÁTÁS A KORONAVÍRUS-VESZÉLYHELYZET IDEJÉN

Járványügyi okokból, az orvos-beteg találkozók számának minimalizálása érdekében minden esetben, mielőtt a rendelőt felkeresné a paciens, a telefonon történő bejelentkezés szükséges. A gyógyszerek felírása elektronikus recept (e-recept) formájában történik. 

A kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt a fogászati alapellátás keretében kizárólag sürgősségi ellátás nyújtására kerülhet sor. Minden esetben előzetesen telefonon történő bejelentkezés, konzultáció és időpont egyeztetése szükséges a fogorvossal! 

A háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi rendelők telefonszáma, és a rendelési idő a debrecen.hu honaplon is megismerhető.

Fotó: Erdei Balázs


A rovat legfrissebb cikkjei

Változások a Kenézy sürgősségi ellátásában
Kijárási korlátozások: íme a debreceni önkormányzat közleménye
Hármas karambol Debrecenben
Bejelentést tett Debrecen polgármestere: szinte mindenkit érint
Maszkvarrással segítenek

Hozzászólások