TIME DATE
Ma Alfréd nap van.

2016-03-16 09:16:41 / Szerző: HajduPress

Na kábé ez minden nő álma: csodafotók a boldogító igenhez

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Úabb látványos bejegyzés olvasható Szűcs-Tarcsa Anita stylist divatblogján, a Fashion and City-n. A debreceni hölgy egy olyan fotózás főszereplője volt, amely minden nő álma lehet.

"Amikor kimondod a boldogító igent, remeg a gyomrod, a lélegzeted kapkodó és próbálsz minden másodpercet elraktározni, hogy elmeséld majd az utókornak, milyen is kimondani az örökké tartó igent.

Mint minden ember, én is megküzdöttem a boldogságért, amit végül lassan már 5 éve az enyémnek tudhatok. Nehéz szavakba foglalni mit jelent nekem. Nélküle értelmetlen az ébredés, savanyú az étel, fakó a természet (csak néhány példát említve...), de ahogy találkozol a te nagy Ő-del, tudod majd, hogy miről beszélek.

Összeszorult a gyomrom, amikor a La Femme szalon tulajdonosa felkért, hogy legyek ismét a kampányfotóinak modellje. Tavaly én mutattam be az első Vera Wang-okat a szalon prezentációjában, így óriási elismerés volt, hogy ismét belebújhattam két csodába is. Nem volt sok időm gondolkodni és hezitálni, hiszen következő nap már ruhapróbára kellett mennem. Amikor felpróbálsz egy menyasszonyi ruhát, teljesen átszellemülsz. Most a hercegnős fazon helyett a letisztult, szexi modellt választottuk nekem. Valahogy a másik fazon nem is állt most közel hozzám.

Ha most mennék férjhez, biztos, hogy ilyen ruhát választanék. Nyitott hátrész, csipke részletek, amiben a nő igazán nő. Más ez a ruha, mint a nagy hercegnős ruhák, a nőiességünk tetőfoka, hiszen tökéletesen követi testünk vonalát. Két modellt kellett bemutatnom a Rosa Clara – Eloisa és a Maggie Sottero - Austin ruháját. Álom volt mindkettő.

A helyszín szépségére nincsenek szavak. Biri közepén egy mesevilág a Le Til Kúria. Virágok és elegancia, humorral és letisztultsággal fűszerezve. Esküvői helyszínnek tökéletes, szerintem többször visszamegyünk majd egy-egy fotó erejéig.

Beszéljenek magukért a fotók,  

xoxo, Anita"

Szűcs-Tarcsa Anita további bejegyzéseihez kattintson ide!

Fotók: Nagy Károly ( www.eskuvoiriportfoto.hu )

A rovat legfrissebb cikkjei

Párizsban járt az ősz, de még valaki más is
Mit csinálnak ezek a szexi lányok a medencénél? Fotók
Na kábé ez minden nő álma: csodafotók a boldogító igenhez
Flower Bomb - Daalarna Fashion Show 2016
A szexi fehérnemű debreceni titkai: gyönyörű fotók

Hozzászólások