TIME DATE
Ma Emánuel nap van.

2019-02-20 07:53:50 / Szerző: HajduPress

Na ilyen takarítód ne legyen! Szemeteszsákban vitték a laptopot

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A budapesti nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárják annak a házaspárnak az ügyét, akik takarítóként több laptopot is elloptak egy irodából.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves Cs. Lászlóné és férje, az 53 éves Cs. László 2018 decembere óta több számítástechnikai eszközt lopott egy belvárosi irodából. Az elkövetők takarítóként bementek a zárt irodákba is, ahonnan a szemeteszsákokba rejtve elloptak tizenegy laptopot. A dolgozók 2019. február 18-án délután tetten érték a párost, és azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket.

A rendőrök a nő és a férfi józsefvárosi lakásán hiánytalanul megtalálták a közel kétmillió forint értékű laptopokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Cs. Lászlónét és férjét lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot bíróság elé állítási javaslattal adják át az illetékes ügyészségnek.

 


A rovat legfrissebb cikkjei

!! Már webes felületen is elérhető az e-kárbejelentő
Halálos balesettel kezdődött a hét
Kigyulladt egy ház, két holttestet találtak a tűzoltók
Ezt kéri Orbán Viktor a magyaroktól
Mennyi? 250 bejegyzett párt van Magyarországon

Hozzászólások