TIME DATE
Ma Diána nap van.

2019-08-21 09:55:31 / Szerző: HajduPress

Mitől családbarát egy szállás? - Bababarát programok, gyerekanimáció Noszvajon

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az Oxigén Hotel Family & Spa valódi gyerekparadicsom Noszvajon, egy gyönyörű 4 hektáros ősfás park, ahol öröm a hangos gyerekzsivaj, játék, nevetés. Az erdei wellness szálloda az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk hegység déli kapujában található. Miért is vonzó ez a bababarát hotel a családok számára? 

100+1 gyerekbarát szolgáltatás 

Itt minden feltétel adott az egész család felhőtlen szórakozására, a vendéglátók hozzáállása pedig csak hab a tortán. A 100+1 gyerekbarát szolgáltatás és az erdőre néző, családok elhelyezésére kialakított szobák garantálják az utazók kényelmét, a De la Motte étterem biztosítja a laktató falatokat. Nagyon sok, babák és szüleik számára fontos kiegészítő vehető igénybe. Például díjmentesen kérhető babaágy, nagyobbaknak leesésgátló, fürdetőkád, pelenkatároló kuka, pelenkázó, cumisüveg-fertőtlenítő, orrszívó porszívó - hogy csak párat említsünk a széles választékból, amit már nem kell magunkkal hurcolni a nyaralásra. Ha valami mégis kifelejtődött volna, a baba-mama szobákban biztosan akad belőle, vagy a készséges kollégák szívesen elővarázsolják. 

Programok - minden nap játék 

Ezen kívül pedig minden nap babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek való programokon vehetnek részt az érdeklődők: babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna, kerekecske-gombocska mondókás foglalkozás, Maminbaba hordozós latin fitness, angol kalauz foglalkozás, kézműves programok választhatók, a nagyobbakat pedig várja az Activity Park és Mókus Kalandpark millió kalandja, szombat este a minidisco. A felnőttek kedvéért: szabadulószoba, szaunaprogram, tibeti hangtál meditáció, gerinctorna, funkcionális edzés és aquafittness, esetenként érdekes előadások és fellépők is színesítik az estéket és napokat. 

Páfrány a kedvencünk! 

A folyton megújuló bababarát hotel biztos pontja Páfrány, a kedves dinógyerek, aki boldogan él a gyerekek között Noszvajon. Az animátorok csapatával együtt vidáman szórakoztatja a piciket és nagyokat, reggel és este lehet vele találkozni, fényképet készíteni és nevetni. Már megjelenésével is rengeteget hozzátesz a sokat emlegetett Oxigén élményhez

Társadalmi felelősségvállalás 

Minden apa és anya fő célja, hogy gyermekeiknek példát mutassanak tetteikben és értéket teremtve tanítsák őket. Noszvaji gyermek-, és bababarát szálloda munkatársai számára szintén fontos – a feledhetetlen közös pillanatok szerzésén túl -, hogy példásan járjanak elöl a környezetvédelem, állatvédelem területén is. Minden nap dolgoznak rajta, hogy elérjék a céljaikat, kellemes környezetet teremtsenek magunk körül, óvják a gyengébbeket, valóban törődnek azokkal, akikkel kapcsolatba kerülnek, és adományokat adnak – persze ha tehetik. Az adományozás egy különleges módja az örökbefogadás. Szeptemberben a szálloda örökbe fogad egy állatot a Fővárosi Állatkertben, hogy ezzel is kifejezzék törekvéseiket és hozzájáruljanak az élővilág jóllétéhez. 

Egyszóval mindenképp érdemes egyszer meglátogatni, ha már jártak ott, akkor azért, hogy újra átéljék az Oxigén élményt - ha pedig még nem, akkor azért, hogy megismerjék. 

(x)


A rovat legfrissebb cikkjei

Összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara
Kovács Patrícia és Janklovics Péter is az új Tankcsapda klipben
Mitől családbarát egy szállás? - Bababarát programok, gyerekanimáció Noszvajon
Negyedszer adják át a Petőfi Zenei Díjat
Már a 10. csúszdabajnokság jön az Aquaticumban

Hozzászólások