TIME DATE
Ma Apollónia nap van.

2019-06-04 02:52:34 / Szerző: HajduPress

Miskolcon is remekelt a Vezér Fitness

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A miskolci INBA GRAND PRIX 2019 versenyen 10 ország versenyzői mérették meg magukat, kiváló bírói gárda előtt. A viadalt az egyetemi körcsarnokban rendezték nagyon profi körülmények között, rengetek támogató és szponzor jóvoltából a versenyzők sok-sok ajándékkal lettek jutalmazva.  A debreceni Vezér Fitness csapata valóban csapat volt, 25 versenyzővel indult és nagyon szép eredményeket ért el.

A versenyt 4 blokkra bontotta a szervező, mert az indulók létszáma magas, 208 fő volt.  Délelőtt lépett színpadra a Bodybuilding junior - 23 évesek között Zováth Máté egy nagyon erős mezőnyben, ahol szépen helyt állt, de a döntőbe nem került be. Máténak ez az első versenyszezonja, lelkesen készül tovább, hogy a formája még jobb legyen.

A 2-ik blokkban versenyeztek a gyerekek 5 korcsoportban, mindenhol volt indulója a Vezér Fitnessnek. Eredmények.

Fitness gyerekek 5-7 évesek, a  7 indulóból 

1.Rebeka Sári lett az aranyérmes és 
2. Dóri Szécsi az ezüstérmes

Fitness gyerekek 8-9 évesek, a 8 indulóból 

1. Huszti Zsófia Viktória  aranyérmes lett gyönyörű gyakorlatával, Sári  Bianka  4-ik helyezést, Süvöltős Anna  5-ik helyezést, 
Takács Lujza 6-ik, Tarr Szófia 7-ik helyezést értek el. A lányok közül többen életük első versenyén vettek részt . 

Fitness gyerekek 10-11 évesek: ez volt a legnépesebb korcsoport, 15 versenyző mutatta be egyéni 90 mp -es gyakorlatát .Itt  Milánik Jázmin ezüstérmet szerzett, Vida Viktória bronzérmes lett, Szabó Amanda az előkelő 4-ik helyezést, Nagy Anna Eszter 6-ik helyen végzett. Ugyancsak ebben a korcsoportban versenyzett  Bozsik Zsófia és Vízhányó Rozália, mind a ketten szép gyakorlatot mutattak be.

Fitness gyerekek 12-13 évesek: 9 versenyző mérte össze tudását, ahol az aranyérmet Kecskés Karina hozta el, a bronzérmet pedig Bodnár Lilla. 
Fitness gyerekek 14-15 évesek között szintén 9 indulóból az aranyérmet Lakatos Léna szerezte meg, 5-ik helyen végzett  Barna Zsófia és 7-ik lett Pálóczi Réka.

A felnőttek között a  Fitness Classic Women’s kategóriában az egyik kiváló oktató, Gáncsos-Lukács Tímea  is színpadra lépett és az előkelő 2-ik helyezést érte le. 

A 3 blokkban versenyzett Szűcs Richárd a Mr. Physique -180 cm kategóriában 13 versenyzővel mérette meg magát. Ricsinek nem sikerült bekerülni a top 6 versenyző közé, de tovább folytatja  a felkészülés, hogy őszre sokkal jobb formával lépjen színpadra.  

Szintén a 3-ik blokkban versenyzett Kecskés Melinda Bikini Mamas Masters +40 évesek  között és az ezüstérem boldog tulajdonosa lett, s ezúton is köszöni férjének, Kecskés Zoltánnak , hogy végig mellette volt . 

Végül késő délután a 4-ik blokkban lépett színpadra Székely Klaudia a  Bikini +170 cm kategóriában és a döntőben az előkelő 5-ik helyet szerezte meg.

Igazi boldogság volt mint az egyesület vezetőjének, hogy nagyon sokan eljöttek megnézni és szurkolni. Köszönet jár az edzőknek: Gálné Tarányi Rebekának, Ökrös Viktóriának, Gáncsos-Lukács  Tímeának, Gyéresi Dávidnak a sok munkájukért , Rebekának külön a gyönyörű  frizurákért.  Köszönet jár a szülőknek, kísérőknek, barátoknak is, valamint Estók Endrének, az INBA Hungary elnökének, és Farkas Henriettának, az INBA PNBA PRO Világbajnoknak a verseny profi levezetésért. 


A rovat legfrissebb cikkjei

Debreceni súlyemelő sikerek
Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
Forma-1 - Bottas nyerte a nyári idénynyitót
Forma 1: a Mercedes versenyzője nyerte a szombati időmérő edzést
Megválasztották az új igazgatósági tagokat a DVSC Futballszervező Zrt.-nél

Hozzászólások