TIME DATE
Ma Árpád nap van.

2018-11-26 11:07:55 / Szerző: HajduPress

Minden nap egy kis karácsony a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban december 23-ig minden nap ünnepi programokkal várják a látogatókat a -1. szinten.

Hajlamosak vagyunk az év végén kapkodni, sietni, hogy az ünnepekre mindennel időben elkészüljünk. Tervezünk, szervezünk, vásárolunk, lótunk-futunk. Ahhoz, hogy ez az időszak kevésbé legyen stresszes, a Fórumban már november végén elkezdődött a karácsonyra hangolódás. December 23-ig minden nap érdekes programokkal várják a hozzánk betérőket, hogy segítsünk feltöltődni az ünnepi időszakra, és megédesítsük a mindennapokat. Garantálják, hogy nyugodt és kellemes környezetben vásárolhatnak a látogatók, és igyekeznek mindenben a kedvükre tenni. Jöjjenek a programok a teljesség igénye nélkül!

Idén is folytatódik a hatalmas népszerűségnek örvendő karácsonyi meseolvasás, ahol a kicsik a munkatársak mellé kuporodva hallgathatják a szebbnél szebb karácsonyi történeteket hétköznaponként 16 órától. Nem maradhat el Vajda István zongoraművész műsora sem, aki majdnem minden nap csodálatos dallamokat varázsol a karácsony jegyében a bevásárlóközpontba.

Ám természetesen nem csak a hétfőtől péntekig tartó időszakban kínálunk karácsonyi csemegéket. December elsején például a Buborék Együttes jön el, melynek tagjai 11 órától a legtitoktartóbb gyermek keresésére indulnak. Más titkokra is fény derül, többek között arra is, vajon az együttes tagjai közül ki az, aki ez idáig bármennyire is igyekezett, nem tanult meg számolni, így nagyon szeretné, ha a gyerekek segítségével végre ő is megérthetné a matematikát. A zenei élményeket délután a Pardon Zenekar szolgáltatja. December 2-án Kíváncsi Katica és Muzsikáló Barátai csalogatják a telet és a gyerekeket a Fórumba, továbbá a Kölyök Utca gyerekzenekar is aznap muzsikál.

December 5-én interaktív, zenés gyermekműsorral készül Gál István és Macskin Dávid, december 7-én pedig Újvári Szabina énekel nekünk. December 9-én, vasárnap 11 órától az ősz szakállú mikulás és két manója, Huncut és Fecsegő egy különleges műsorral kedveskedik a gyerekeknek, ugyanis magukkal hozzák a lurkók kedvenc mesefiguráit is, akikért világszerte milliók rajonganak. December 11-én a Talentum Baptista Általános Iskola énekkara ad elő, míg másnap Kiss Virág énekesnő és Bakos László gitárművész koncertjét élvezhetik a látogatók. December 13-án és 14-én fellép a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, de ellátogat hozzánk december 15-én Kovácsovics Fruzsina is. December 16-án pedig a Meseerdő Bábszínház ünnepi hangulatú, A Legszebb Karácsonyfa című meséjéből megtudhatjuk, miként válik az erdő legkisebb fájából a legszebb karácsonyfa. December 17-én Stumpf Noémi énekkara ad elő, 18-án pedig a Benedek Elek óvodásainak műsorát, a Karácsonyi Éneket láthatjuk. A karácsonyi programsorozat utolsó napján, december 23-án a Kíváncsi Katica és Muzsikáló Barátai a téli erdőben barangolnak, amikor a távolból különös éneket hallanak. De vajon ki énekel ilyen gyönyörűen, szívmelengetően a hideg télben, hóesésben? Kíváncsi Katica és mesezenekarának Zengő Kisfenyő karácsonyi mesekoncertjéből kiderül! Őket követve pedig népszerű karácsonyi slágerek, meghitt hangulat és nyugodt feltöltődés várja a látogatókat a JAZZ FIVE Jazzkarácsony-Nagykarácsony interaktív adventi koncertjén.

A részletes programokról és azok kezdési időpontjairól a www.forumdebrecen.hu weboldalon, valamint a Fórum Facebook-oldalán tájékozódhatnak.


A rovat legfrissebb cikkjei

Fotógaléria: édessé tenni az ünnepet
A Kenézyben járt a Fórum Mikulása +fotók
Debreceni diákok édes gesztusa a Fórumban
A Fórumban a Mikuláshívó és a Krones Mikulás
Adventi programok a Fórumban

Hozzászólások