°C
TIME DATE
Ma Sámuel és Hajna nap van.

2018-06-13 10:45:04 / Szerző: HajduPress

Milliókat loptak egy debreceni nénitől

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A rendőrök vádemelést javasolnak három debreceni férfival szemben.
 

A nyomozás adatai szerint 2017 októberében egy debreceni idős nő hazánál megjelent három férfi, és amíg egyikőjük elterelte a néni figyelmét, addig társai besurrantak a házba, ahonnan több millió forint készpénzt vittek el. A debreceni rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akik közül B. Csabát és társát, B. Attilát a rendőrkapitányságon 2018. január 4-én gyanúsítottként kihallgatták. A harmadik férfit, V. Sándort a rendőrök 2018. január 7-én fogták el.

A 31, 23 és 19 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A nyomozók a bűncselekmény teljes körű felderítése során beszerzett információk alapján a gyanúsítottakat további 2 - idősek sérelmére elkövetett - kifosztással, 12 lakás betöréssel és 2 besurranásos lopással hozták összefüggésbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás illetve kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2018. június 11-én vádemelési javaslattal lezárta és az ügyben keletkezett iratokat megküldte a járási ügyészség részére.


A rovat legfrissebb cikkjei

Karnevál: megvan a legszebb!
Papp László: augusztus 20-a a győzelem, a siker örömünnepe
Íme a karneváli menet - KÉPEKEN
Minisztériumi szinten a virágkarnevál
Karneváli előzetes: több százezer virág, tizenhat virágkocsi, több ezer táncos

Hozzászólások