TIME DATE
Ma Jolán nap van.

2019-08-13 09:41:42 / Szerző: HajduPress

Miért volt riadalom a Széchenyi utcán? Bajkrónika

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Hajdúböszörmény-Pródon az M35-ös autópályán egy kavicsokat szállító teherautó lesodródott az útról és az oldalára borult hétfőn. Szén-monoxid érzékelő adott le jelzéseket egy debreceni irodában. Késő este berendezési tárgyak égtek egy negyedik emeleti lakás erkélyén a debreceni Ispotály utcában. A Katasztrófavédelem összefoglalója.

Harminc négyzetméteren égett a száraz az avar Ebes és Hajdúszoboszló között külterületén. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral  oltották el a tüzet.

Hajdúböszörmény-Pródon az M35-ös autópályán egy kavicsokat szállító teherautó lesodródott az útról és az oldalára borult hétfőn. A hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és feszítővágó berendezéssel a szalagkorlátról levágták a fenn akadt részeket.

Szén-monoxid érzékelő adott le jelzéseket egy debreceni irodában a Széchenyi utcában. A tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben egy gázkazán mellett. A tűzoltók átszellőztették az irodát, amelyben négyen dolgoztak. A gázszolgáltató a készüléket lezárta. 

Kétszáz négyzetméteren égett a száraz avar Hajdúszoboszlón, a Csontos utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Késő este berendezési tárgyak égtek egy negyedik emeleti lakás erkélyén a debreceni Ispotály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúnánási HTP, Hajdúszoboszlói KÖ

A rovat legfrissebb cikkjei

Kötél és karabiner
Így néz ki a püspökladányi gázrobbanás helyszíne
Tűzvész volt éjszaka Ebesen
Börtönt kapott egy hajdú-bihari óvoda felrobbantásával fenyegetőző férfi
Ittasan, eltiltva - szerencsére megfogták

Hozzászólások