TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2019-02-05 10:15:37 / Szerző: HajduPress

Mérgező gáz a Haladás utcában, idősek kerültek bajba

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Mérgező gáz jelenlétét mutatták ki a püspökladányi hivatásos tűzoltók hétfőn hajnalban egy családi ház egyik szobájában Földesen, a Haladás utcában. Nyitott ablakok mellett is magas szén-monoxidot mértek a tűzoltók.

Mérgező gáz jelenlétét mutatták ki a püspökladányi hivatásos tűzoltók hétfőn hajnalban egy családi ház egyik szobájában Földesen, a Haladás utcában. A szobában egy fa tüzelésű kályha üzemelt, amely erősen füstölt. Az ott lakó nő hívta az egységeket, akik átvizsgálták a fűtőberendezést és méréseket végeztek. A tűzoltók nyitott ablakok mellett is magas szén-monoxid koncentrációt mértek a levegőben. A mentőszolgálat a ház lakóját kórházba szállította, aki szén-monoxid mérgezést szenvedett. 

Tegnap három hasonló esethez vonultak a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. A debreceni Csapó utcában egy negyedik emeleti lakásba kellett bejutniuk hajnalban. A lakásban élő idős nő elesett és nem tudta az ajtón beengedni a mentőszolgálatot. A tűzoltók az ajtót kéziszerszámokkal kinyitották és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták. Pár órával később a Domokos Lajos utcába riasztották őket, ott a nyolcadik emeleti lakás tulajdonosa lett rosszul. A tűzoltók ott is az ajtón keresztül jutottak be, amelyet egy ajtófeszítővel nyitottak ki, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak. Este a Jerikó utcában is egy idős ember került bajba, miután a tűzoltók bejutottak a lakásba, a mentőszolgálat kórházba szállította a sérültet.

A rovat legfrissebb cikkjei

Tombol a viharos szél: baj van Hajdú-Biharban is
Szotyis baleset, teljes útzár az M35-ösön
Fétékenység Tiszacsegén: fejszével zúzta be a szélvédőt
Ne így akarj őzhúst enni!
A tél visszatámad a hétvégén

Hozzászólások