TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-12 06:38:41 / Szerző: HajduPress

Megvan a Campus Eleven fesztivál részletes programja

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A nyár végén a Campus Fesztivál szervezői nagyszabású rendezvénysorozatot rendeznek a debreceni Nagyerdőben Campus Eleven elnevezéssel, 11 kiemelt estével, a legnépszerűbb előadókkal.

Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttek, arra törekedtek, hogy a lehető legjobb alternatívát valósítsák meg annak érdekében, hogy idén se maradjon senki fesztiválélmények nélkül.
Mára összeállt a program napi bontása és elkészült az új rendezvénytérkép is (lásd a fotókat). A koncertek mellett számos kísérő rendezvénnyel is készülnek. A stadion melletti rendezvénytér, a HALL, a Nagyerdei Víztorony és a köztük lévő fás terület mind a rendezvény része, ahol a színes programkínálat mellett lámpion liget, sörkert és gasztro udvar épül.

A rendezvényre napijegy és bérlet is vásárolható. A Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára, bérletként. (Ráadásul ezen jegytulajdonosok a jövő évi Campus Fesztiválra is az ideivel megegyező, kedvezményes elővételes áron juthatnak majd bérlethez.)
A Campus Eleven bérlet - a 11 napos programon túl - küzdőtéri belépésre jogosít a Nagyerdei Stadionban megrendezésre kerülő yoUDay 2020 rendezvényre is. 

Aki úgy dönt, 2020. június 20. és július 25-e között lehetősége lesz arra is, hogy az elővételben megvásárolt bérletét a 2021. évi Campus Fesztiválra érvényesítse, illetve pénzvisszatérítést is kérhet. (Az ehhez szükséges online felület előkészítés alatt áll, június 20-tól él majd a link.)


A rovat legfrissebb cikkjei

Videó: ilyen egy Karszalagos Hétvége a Debreceni Vidámparkban
Hatalmas Zempléni Fesztivál vár ránk
Új rendezvénnyel készül a Debrceni Állatkert, júliusban indulnak a Karszalagos Esték!
Szabadtéri koncertet adnak országszerte a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
Megvan a Campus Eleven fesztivál részletes programja

Hozzászólások