TIME DATE
Ma Júlia és Rita nap van.

2016-12-08 11:55:10 / Szerző: HajduPress

Megőrültek a fiatal debreceni lányok: itt járt Levente

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Lakatos Levente karrierje Magyarország egyik legnépszerűbb ifjúsági magazinjánál kezdődött és mára kétszeres Aranykönyv-díjas író lett belőle, valamint háromszor nyerte el az “Év írója” címet a Magyar Könyvek Viadalán. A fiatalember Szigor című trilógiájának nemrég jelent meg második kötete, amelyet szerdán Debrecenben, a Csapó utcai bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában dedikált olvasóinak.

„Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva” – ez a Szigor világa. Az óriási sikernek örvendő regénytrilógia második kötetében, A pillangók ébredésében a politikai érdekek által szétválasztott Igor és Liza útjai újra keresztezik egymást. A trilógiának (és magának az írónak) hatalmas rajongótábora van Debrecenben is. Ezt bizonyítja az a több tucat tini lány és fiatal hölgy is, akik elárasztották szerda este a Csapó utcai bevásárlóközpontban található könyváruházat, ahol Lakatos Levente legújabb könyvét dedikálta.

Az íróval az Alföld Televízió stábja interjút is készített, a beszélgetést hamarosan megtekinthetik a Pezsgő című műsorban.

Fotók: Bakos Attila


A rovat legfrissebb cikkjei

Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban
Trükkös fejtörők a Fórumban
Zseniális kiállítás nyílt a Fórumban - GALÉRIA
Ismét nagy siker az állásbörze a Fórumban
Ismét Állásbörze lesz a Fórumban

Hozzászólások