°C
TIME DATE
Ma Csilla és Noémi nap van.

2017-03-03 11:53:05 / Szerző: HajduPress

Megkezdődött a Natural Expo Debrecenben +fotók

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az egészség és a szépség jegyében kezdődött el pénteken és egészen vasárnap estig tart az immáron 12. Natural Expo a Csapó utcai bevásárlóközpontban. A kiállításra érkezők többek között ingyenes egészségügyi szűréseken, táplálkozási tanácsadáson vehetnek részt, és kóstolhatnak bio ételeket és italokat is.

Különleges mézek, olajok, fűszerek, sajtok garmadája és még számos egészséges étel és ital, fiatalító gyógykezelések, fitnesz és sportbemutatók, valamint szépségtanácsadás is várja a Csapó utcai bevásárlóközpontba érkezőket a 12. Natural Expo egészség kiállításon. A felsorolás közel sem véges, ugyanis összesen mintegy 40 kiállító ismerteti termékeit és szolgáltatásait három napon át. A kiállításon a csontkovácsolással is meg lehet ismerkedni, nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is.

A Natural Expón térítésmentes egészségügyi szűréseken is részt lehet venni. Vigyázunk az egészségére! - ezzel a jelmondattal a Debreceni Egyetem Klinikai Központja szűrésekkel és tanácsadással várja a látogatókat. A szakemberek vérnyomás- és vércukormérést, vérzsír-vizsgálatot, testtömeg meghatározást, egészségügyi tanácsadást végeznek, és a klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó új terápiás lehetőségeket is bemutatják az érdeklődőknek. A Natural Expo pénteken és szombaton 9 és 20 óra között, vasárnap 10 és 18 óra között várja a látogatókat.

Fotók: Balló Béla, Bakos Attila


A rovat legfrissebb cikkjei

Egy kiállítás képei: divatnapok a Fórumban
Itt a tavasz, jönnek a divatnapok a Fórumban
A Fórumban nyitja meg debreceni kávézóját a Starbucks
Fotógaléria: remek húsvéti hangulat a Fórumban
Béres Alexandra, Sass Dani: kezdődik a Natural Expo

Hozzászólások