°C
TIME DATE
Ma Szilvia nap van.

2018-02-13 06:54:17 / Szerző: HajduPress

Meghalt egy megkéselt fiatal

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Meghalt egy fiatal, akit szombat este dulakodás közben késsel megsebesítettek Tápiószentmártonban. A Pest megyei rendőrök kezdeményezték az elkövetéssel gyanúsított 25 éves férfi előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség a honlapján.

    A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Pest megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki szombat este két társaság között kialakult dulakodás során késsel megsebesített egy tápiószentmártoni fiatalt. A fiatal életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban életét vesztette. A gyanúsított társaival közösen bántalmazott még két embert, ők könnyebben sérültek meg.

    A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene már emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

Gazdátlan autóval ütközött egy Veszprémbe tartó vonat
Újraindult a vasúti forgalom a debreceni vonalon is
Fegyver, hangtompító, lőszerek egy autóban: Újfehértónál fogták meg
Életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Frontális karambolban meghalt egy nő

Hozzászólások