TIME DATE
Ma Bernadett nap van.

2020-01-22 13:04:50 / Szerző: HajduPress

Megerőszakolt egy lányt egy szomáliai férfi Budapesten

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Őrizetbe vett a rendőrség egy oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves szomáliai férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt hétfőn Budapesten - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán.

    A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint a 25 éves nő és barátnője utóbbi sikeres államvizsgáját ünnepelte egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen, és megismerkedett két férfivel. A két nő a szórakozóhelyről hajnalban külön indult haza. A sértettnek az egyik férfi felajánlotta, hogy elkíséri, majd a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta, azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigit.
    A parkban a férfi szexuálisan közeledett a nő felé, de ő ezt egyértelműen elutasította. A férfi ezután erőszakossá vált, többször megütötte, befogta a nő száját, megerőszakolta, utána pedig elvette a telefonját is - írták.

    A sikoltozást hallva egy amerikai férfi a nő segítségére sietett, de a szomáliai férfi őt is megtámadta, többször megütötte, megrúgta, majd elfutott.
    Az amerikai férfi értesítette rendőröket, akik aznap délután a VIII. kerületi Teleki téren elfogták a támadással gyanúsítható férfit.
    A férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés kísérletének, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el - olvasható a közleményben.(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

A hárommilliárd forintot is megközelíti a februári viharszámla
Villámgyorsan felfüggesztik a börtönviszonyok miatti kifizetéseket
10 milliót ad a rendőrség Judit gyilkosáért
Orbán: az utolsó 10 év volt a legsikeresebb 10 az elmúlt 100 év magyar történetében
Betépve: megijedt, hogy lecsukják, ezért hagyta magára áldozatát

Hozzászólások