TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2019-12-02 10:58:20 / Szerző: HajduPress

Megdöbbentő felvételek a debreceni rendőrségtől

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Szinte nem telik úgy el nap, hogy valaki ne sérüljön meg az utakon. A hajdú-bihari utakon hatan haltak meg az elmúlt hónapban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hónapokban kevés olyan nap volt, hogy ne sérüljön meg valaki az utakon. Az elmúlt hónapban hatan haltak meg közúti közlekedési balesetben. Ők már nem tudnak együtt ünnepelni szeretteikkel.

A balesetek okai között szerepelnek az elsőbbség meg nem adása, a gyorshajtás és a kanyarodási szabályok megsértése, de minden egyes szabályszegéssel kockára tesszük saját és mások testi épségét, akár életét.

A rendőrök a közlekedésbiztonsági helyzet érdekében folyamatosan ellenőrzik a megye közútjait és intézkednek a szabályszegőkkel szemben. Megéri a szankció? És megéri tragédiát, fájdalmat okozni másoknak?

Debrecenben rögzítették a rendőrök azokat a felvételeket, amelyeken két járművezető és egy Mercedes típusú gépkocsi sofőrje is a tilos jelzés ellenére, nem törődve a következményekkel, nagy sebességgel áthajtanak a kereszteződéseken. A szerencsén múlott, hogy az 50 000 forintos közigazgatási bírság és 8 büntetőpont mellett nem történt tragédia.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők és a gyalogosok figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekedjenek! Előzzük meg a tragédiákat,

...hogy mindenki hazaérjen!
 


A rovat legfrissebb cikkjei

Átadták a Debreceni Jégcsarnok új épületszárnyát
Újabb engedmények Romániában
Nyári gyermekfelügyelet Debrecenben
Körözött férfit fogtak Ártándon
Tűz volt éjszaka Debrecenben, a Nyírfa utcán

Hozzászólások