TIME DATE
Ma Gál nap van.

2019-05-13 17:13:44 / Szerző: HajduPress

Még 3 napod van, ha pénzt akarsz

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

 Még három napig, azaz május 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket az arra jogosult hallgatók, ha június 15-ig szeretnének diákhitelben részesülni. 

    
Aki kifut a határidőből, legközelebb már csak a 2019/2020-as őszi tanévben juthat pénzhez - közölte a Diákhitel Központ hétfőn az MTI-vel.  
    
Kiemelték: aki időben átgondolja várható kiadásait, akár egy összegben, maximum 350 ezer forint értékben is kérheti a szabad felhasználású Diákhitel1-et, 2,2 százalékos kamattal. Azok számára, akiknek nem "költőpénz" kell, a Diákhitel2 nyújthat megoldást képzési díjuk kifizetéséhez, 0 százalékos kamattal.   

Kitértek arra is: a diákhitel igénylése egyszerű, a felsőoktatási intézmények elektronikus tanulmányi rendszereinek felületeiről (Neptun) is elindítható, regisztrált ügyfélkapus bejelentkezéssel akár otthonról is, elektronikusan aláírható a szerződés.
    
Amennyiben valaki él a diákhitel nyújtotta lehetőséggel, a rendkívül kedvező kamatozás mellett számos ügyfélbarát kedvezménnyel kezelheti hitelét: legyen szó a díjmentes előtörlesztésről vagy családbarát megoldásként, édesanyaként, akár a teljes tartozás eltörléséről.
    
Az érdeklődők a Diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt megtalálnak a www.diakhitel.hu weboldalon.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

A cukor megadóztatását sürgeti a jegybankelnök
Kiss Attila lett az E.ON magyarországi tevékenységéért felelős vezérigazgató
Csaknem 2 ezer elektromos jármű megvásárlását segítette állami támogatás
Ezért választjuk kis boltok helyett a nagyobb üzleteket
Kétszer kapnak pluszpénzt a nyugdíjasok novemberben

Hozzászólások