TIME DATE
Ma Eszter és Eliza nap van.

2019-02-28 11:38:38 / Szerző: HajduPress

Már Állásbörze is lesz Hajdúnánáson

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Gépészmérnök, logisztikus, határrendész, óvodapedagógus, szakács vagy épp kőműves – csak néhány a tucatnyi munkakör közül, amelyeket hajdúnánási vállalkozók kínálnak majd az első Hajdúnánási Állásbörzén, 2019. március 1-jén, a Kéky Lajos Művelődési Központban. Az állásbörze minden igényt igyekszik kielégíteni: alap- és középfokú végzettséget igénylő álláslehetőségek éppúgy szerepelnek a palettán, mint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára kínált munkakörök. 

Hajdúnánás városa az elmúlt hónapokban felmérte a helyi vállalkozások munkaerő-igényeit, szükségleteit, melynek során körvonalazódott, hogy egy állásbörze jelentős mértékben hozzájárulhat a keresett munkavállalók eléréséhez, az üres pozíciók betöltéséhez, ezáltal a helyi vállalkozások gazdasági versenyképességének növeléséhez.

„Pályázati forrásoknak köszönhetően ezt a vállalkozói elvárást, igényt ki tudjuk elégíteni. A helyi munkaerő-piaci kereslet és környékbeli munkaerő-kínálat közvetlen találkozási pontját szervezzük meg március 1-jén, az első hajdúnánási állásbörzén. Legyen szó alap- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalóról, pályakezdőkről vagy tapasztalattal rendelkező álláskeresőkről, szezonálisan vagy kisgyermekes édesanyaként elhelyezkedést keresőkről, az állásbörze szinte mindenki számára kínál majd álláslehetőségeket.” – hangsúlyozta Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere.

A szervezők előzetesen regisztrálják a helyi vállalatok által kínált munkaköröket és felmérik a környékbeli álláskeresők kompetenciáit, így célzottan, a munkáltatói és a munkavállalói igényekre fókuszálva jelennek majd meg az álláslehetőségek az állásbörzén. A munkáltatók számára a program 14.00 órakor zártkörű szakmai előadásokkal indul pályázati, munkaerő-közvetítési és alternatív foglalkoztatási témakörökben. Az álláskeresők előtt 15.00 órakor nyílnak meg és 19.00 órakor zárulnak az állásbörze kapui.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az álláskeresők részvételi szándékukat az otthon@hajdunanas.hu email címen vagy online űrlap https://goo.gl/forms/3G2YA5omS50d49953 kitöltésével jelezhetik 2019. február 28-ig.

A rovat legfrissebb cikkjei

Súlyos baleset a 4-esen: egy őz okozhatta
Javában zajlanak a sportágválasztók megyeszerte
!!!!!!Meleg, napsütéses idő várható a hétvégén
Súlyos baleset az M3-ason, életveszélyben az egyik sofőr
Berettyóújfaluban lesz a büntetés-végrehajtás új egészségügyi központja

Hozzászólások