TIME DATE
Ma Ipoly nap van.

2020-07-28 18:10:37 / Szerző: HajduPress

Már a Volánbusz egyes járatain is érvényesek a vasúti balatoni napijegyek

Július 29-től Balatonfüred és Tihany között a Volánbusz helyközi járatain is érvényesek a Balaton 24 és Balaton 72 elnevezésű, teljes árú vagy kedvezményes vasúti napijegyek.

A Balaton 24 és a Balaton 72 napijegyekkel a Budapest–Balatonalmádi–Balatonfüred–Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.

A MÁV-START több új jegytípus bevezetésével is igyekszik az utasok kedvében járni. Idén nyáron például már a Balaton 24 és a Balaton 72 jegyekkel is lehet utazni, amelyekből eddig 6300-nál is több kelt el. A napijegyek az állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el, az alkalmazásban történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezménnyel. A vasúttársaság továbbra is hangsúlyosan kéri az utasokat, hogy a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikációt és az e-vonatjegyeket. A napijegyekről részletesen a MÁV-csoport honlapján tájékozódhatnak az utasok.

A MÁV és a Volánbusz a jövőbeli egységes jegyértékesítési rendszer és a tarifaközösség bevezetéséig is folyamatosan dolgozik azon, hogy utasaik minél egyszerűbben és kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásaikat.

Forrás: Volánbusz Zrt.


A rovat legfrissebb cikkjei

Rászoruló iskolásoknak gyűjt pénzt az Ökumenikus Segélyszervezet
Rendőrség: nyáron van a legtöbb közúti baleset
Halálos baleset történt az 54-es úton Bócsánál
Új látogató- és oktatóközpontot adtak át Mátrafüreden
Több mint 15 millió forint bírságot szabott ki a Nébih a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzésekor

Hozzászólások