TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2020-04-15 17:03:09 / Szerző: HajduPress

Ma este Sinéad O'Connor koncert a nappaliban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A rendkívüli helyzetre való tekintettel zárva tartó Müpa online, esti közvetítésekkel jelentkezik. A Müpa Home sorozatában Sinéad O'Connor koncertje mellett kórus előadásokkal, táncjátékokkal kedveskedik az érdeklődőknek.

    Az intézmény közleménye szerint szeretnék, ha közönségük a rendkívüli helyzetben is találkozhatnának estéről estére a világ legelismertebb és legtehetségesebb művészeivel – most a saját kanapéjukon. Az intézmény mindenki számára elérhetővé tette médiatárukat. Műfajtól függően 19:00-kor, 19:30-kor vagy 20:00-kor szerdán, pénteken és szombaton – a Müpa honlapján, Facebook oldalán és a YouTube csatornáján élvezhetik a kultúra kedvelői a felejthetetlen előadásokat.

    Ma este (2020.04.15) 20:00 órától látható Sinéad O'Connor koncertje. A világhírű énekesnő 2015 áprilisában érkezett a Budapesti Tavaszi Fesztiválra, az I'm Not Bossy, I'm the Boss című lemezével. Koncertjén felcsendült a Nothing Compares 2 U nagysikerű száma is. A koncertről készült felvételt most az otthonából élvezheti.

A részletes programtervet a Müpa honlapján találja. 

 
Fotó: Donald Moloney
 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Online látogatható az Országház több nevezetes helyszíne
Szívrohamot kapott Brian May, a Queen gitárosa
Spórol nekünk a Netflix!
Ma lett 80 éves Pécsi Ildikó
Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze ma ünnepli 93. születésnapját

Hozzászólások