TIME DATE
Ma György nap van.

2018-09-13 12:17:53 / Szerző: HajduPress

Ma 45 éves a Loki-szurkolók kedvence

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Ma ünnepli 45. születésnapját Kerekes Zsombor, a Debrecen labdarúgócsapatának egykori csatára, a szurkolók kedvence, a Zsombi csak egy van-dal ihletője. Isten éltesse sokáig!

A délvidéki születésű Kerekes Zsombor még a magyar válogatottba is bekerült, jelenleg edző. A Debreceni VSC-vel három bajnoki címet, egy ezüst és egy bronzérmet, illetve két Magyar Kupa-aranyat gyűjtött be, kétszer volt a klub házi gólkirálya.

1999-ben érkezett Magyarországra, a Nagykanizsa FC-hez. A kanizsaiaknál az 1999-es őszi szezonban 16 mérkőzésen kétszer volt eredményes, ám így is felkeltette a Debrecen érdeklődését, akik 2000 telén leigazolták. A Lokiban 2003-ig 83 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és 32 gólt szerzett. Ezt követően a kínai Tiencsin Tedához szerződött, majd pécsi kitérőt követően ismét Debrecenbe került. 2005-ben Hollandiába, a Willem II-hez igazolt, majd két évvel később ismét visszatért a Debrecenhez. 2009 decemberében jelentette be, hogy felhagy a profi labdarúgással.Edzőként a DEAC-nál kezdett dolgozni, majd 2015 nyarán a Debreceni Labdarúgó Akadémiához került

Kerekes Zsombor 2004-ben Szlovákia ellen bemutatkozott a magyar válogatottban, amelyben összesen kilencszer lépett pályára, ezeken a találkozókon két gólt szerzett. 2008-ban Zilahi-díjat kapott, egy fia és egy lánya van.

A rovat legfrissebb cikkjei

Ami a győzelemnél is fontosabb: Gara emléke
Otthon tartotta a három pontot a Loki
Videó! Herczeg András fontos felhívása a Loki szurkolóihoz
Tisztelgés Garamvölgyi Lajos előtt
Debreceni súlyemelő sikerek Budapesten

Hozzászólások