TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2019-02-12 10:45:08 / Szerző: HajduPress

Lövések dördültek a faluban: kocsmai vita volt az előzmény

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A 37 éves férfi rendhagyó módon akart egy nézeteltérést rendezni. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre még 2018. augusztus 19-én 22 óra körül arról, hogy barátaival Körösszakállon hazafelé sétált, amikor egy ismerősük útjukat állta, elővett egy riasztó fegyvert és többször rájuk lőtt. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy ezt követően lefogták a támadójukat és elvették tőle a pisztolyt. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol elfogták a helyi lakost, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozok gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás adatai szerint a sértettek és a gyanúsított aznap már szóváltásba kerültek egy kocsmában és ezután gondolta úgy a 37 éves férfi, hogy egy zsákutcában megvárja haragosait. Amikor az ismerősei elsétáltak előtte, kiugrott az autójából, számon kérte őket a történtek miatt, majd többször rájuk lőtt. A férfiak leteperték támadójukat és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Olajos baleset, teljes útzár az M35-ösön
Fétékenység Tiszacsegén: fejszével zúzta be a szélvédőt
Ne így akarj őzhúst enni!
A tél visszatámad a hétvégén
!!! Akcióban Derecskén a TEK! +videó

Hozzászólások