°C
TIME DATE
Ma Valér nap van.

2018-03-01 19:24:58 / Szerző: Sárdi-Kopányi Balázs

Levizelésre is méltatlanul

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Gyerekek, ez eléggé flegma volt. Csak nézek, s kapkodom a levegőt. Szabatosan fordítva, azt mondja a csúcsminiszter a kampány kellős közepén: egy beborozós buliból hazafelé tartva azért nem hugyozott az utcán, mert túlságosan világos volt.


Pontosabban: „személyesen győződött meg arról, hogy kiváló a közvilágítás Hódmezővásárhelyen, mikor is egyik éjjel egy ultipartyról ment hazafelé, és némi bor és ásványvíz elfogyasztása után vissza kellett tartania a vizelést, egyrészről, mert azt büntetik Hódmezővásárhelyen, másrészről pedig azért, mert annyira világos volt az utcán, hogy ezt nem tette meg.”
 
Tudom én, értem én, látom én, hogy ezen a "szinten" az ilyen megnyilvánulásokat viccnek, tréfának poénnak kell tekinteni, s elegánsan annyit illik mondani: hahaha! Kampányolni nem akarok, ellenkampányolni aztán meg nem is mernék. Észrevételem csak annyi, hogy az efféle flegma, lekezelő, cinikus kommunikációs stílus egyszer már óriási bajt okozott. Óriásit.

Mindemellett felszabadít, s korlátokat dönt le e miniszteri stílus. Mindezek fényében már én is írhatom: azért nem hugyozom le a magyar politikát, mert túl sötét van hozzá.

SKB

Előzmény videóval ITT.

A rovat legfrissebb cikkjei

Bizalom vagy borzalom?
A farok hossza, avagy vadászat a vadászokra
Étel a téren
Tarzan a mosogatónál: férfinap van
Debrecen már kulturális főváros

Hozzászólások