TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2019-05-08 14:52:02 / Szerző: HajduPress

Letörte a sorompót, aztán elhúzott: látta valaki?

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Egy ismeretlen sofőr személyautójával letörte egy debreceni vasúti átjáró sorompórúdját. A rendőrök keresik az elkövetőt és a bűncselekmény szemtanúit.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője 2019. április 16-án 18 óra 30 perc körül Debrecenben, a Jánosi utcát keresztező vasúti átjáró sorompórúdját letörte. Az ismeretlen gépkocsi vezetője ezt követően elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a bűncselekmény szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(police.hu)

 

 
 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások