TIME DATE
Ma Géza nap van.

2019-09-09 11:16:35 / Szerző: HajduPress

Leszúrta a saját kutyáját egy 64 éves férfi

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy nagymányoki férfival szemben folytattak állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre még 2019. április 18-án, mert az egyik nagymányoki ingatlan udvarán a helybeliek vérgyanús szennyeződéseket láttak. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy azok a ház udvarán élő kutyától származnak. Azonnal állatorvost hívtak, aki megállapította, hogy a németjuhász kutya sérüléseit éles tárgy okozhatta. Az állatot azonnal állatkórházba vitték, de a gyors beavatkozás ellenére elpusztult. Az adatgyűjtés során az is kiderült, hogy a kutyát gazdája szúrta meg egy késsel.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 64 éves nagymányoki férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a cselekmény elkövetését elismerte. Tettét azzal magyarázta, hogy a kutya gyakran elszökött, ezért akarta megbüntetni.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Szeptembertől már az új tantervek szerint tanítanak az iskolákban
Lényegesen több születés és kimagasló számú házasságkötés történt
Tíz százalékkal emelkedik a pedagógusok bére
Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő magyar diákok
Bolondos idő lesz a jövő héten

Hozzászólások