°C
TIME DATE
Ma Eszter és Eliza nap van.

2017-03-20 17:59:46 / Szerző: HajduPress

Különleges cirkáló érkezik Debrecenbe

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Várhatóan Békás-tónál lévő játszótér legizgalmasabb látványossága egy különleges cirkáló lesz. Négy különböző, felnőttek által is bejárható szinttel rendelkezik a 16 négyzetméteres fedélzetű hajó. A biztonságos rámparendszer kialakításának köszönhetően babakocsival és kerekesszékkel is fel lehet majd rá menni.

Nemcsak a hatalmas cirkáló „köt ki” idén a Békás-tó partján, hanem „leszáll” egy propelleres billegő repülőgép. Lesz benne műszerfal, szócsőpár, vezetőfülke, kaleidoszkóp és gépház is.
Az ASAPA Alkotócsoport Kft. által telepített eszközök nemcsak formailag, hanem működésükben is különlegesek, egyedi fejlesztésűek.

A játszótér bővítése nettó 13 millió forintba kerül, amelyből 7 millió forintot finanszíroz Debrecen városa. Ötmillió forinttal járul hozzá a költségekhez a Nyírerdő Zrt és egymillió forinttal támogatta a beruházást a Szerencsejáték Zrt.  
Az új játszóelemek építése alatt a játszótér üzemel. A cirkálót és repülőgépet a tervek szerint a tavaszi szünetben vehetik birtokba a gyerekek.

A rovat legfrissebb cikkjei

Debreceni programok a gyereknapi hétvégén
Színes programok várhatók Debrecenben a gyermeknapi hétvégén
Plüsspingvinbe rejtették a drogot Debrecenben: videó
Méhek okoztak felfordulást Debrecenben
Gázolt a vonat, késés a debreceni vonalon

Hozzászólások