TIME DATE
Ma Jenõ nap van.

2020-06-15 17:25:23 / Szerző: HajduPress

Közös programot indít a Takarékbank a Magyar Postával

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Közös programot indít a Takarékbank a Magyar Postával, hogy fejlesszék és megtartsák a szolgáltatásokat a kistelepülésen - közölte a pénzintézet az MTI-vel hétfőn.

    A Magyar Posta és a Takarékbank együttesen majdnem 3500 fiókot működtet országszerte. Ezek jelentős része nem üzemeltethető nyereségesen, de az együttműködés minden érintett számára előnyös lehet. A megállapodásnak köszönhetően megmaradhatnak a postai szolgáltatások a kistelepüléseken, a fiókhálózat működési hatékonyságával javulhat a szolgáltatások színvonala, és közös kiadású bankkártyák, termék- vagy digitális fejlesztések is létrejöhetnek - írták.
    A program előkészítési szakaszában megvizsgálják annak megvalósíthatóságát, és megteremtik kereteit. Az együttműködés eredményességét - mint írták - a Takarékbank automatizált fiókjának kedvező ügyféltapasztalatai is alátámasztják. Ezekben a banki szolgáltatásokon túl csekkbefizetéseket, valamint postai csomagok feladását és átvételét is lehet intézni.
    A közleményben a Magyar Posta vezérigazgatója fenntartható és korszerű szolgáltatásokat ígért. Schamschula György szerint a postának ezzel is támogatnia kell a vidék megtartó erejét. Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyitott az együttműködésre, hogy a vidéken élők is hozzájussanak a pénzügyi és a postai szolgáltatásokhoz - olvasható a közleményben.

MTI


A rovat legfrissebb cikkjei

Elon Musk már gazdagabb, mint Warren Buffett
50 milliárd forintos kerettel támogatási programot indított az egészségügyi gyártókapacitások fejlesztésére a kormány
Az energiaszektor modernizációját támogatja az Innovációs Alap és a Modernizációs Alap
Elképesztő ütemben nőtt a milliárdos magyar cégek száma az elmúlt években
Új program indul a magyar vállalatok támogatásáért

Hozzászólások