TIME DATE
Ma Lukrécia nap van.

2019-11-29 09:52:04 / Szerző: HajduPress

Közleményt adott ki a városháza a nemzetközi iskoláról

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Debrecen Megyei Jogú Város Közgyűlésének döntése értelmében a Debreceni Nemzetközi Iskola új igazgatója 2019. december 1-től Trina Arsenault, az iskola általános iskolai programjának (PYP) vezetője lesz - olvasható a debreceni önkormányzat pénteki közleményében.

Trina Arsenault az iskola működésének megkezdése előtt csatlakozott a Debreceni Nemzetközi Iskola csapatához és részt vett az iskola fejlesztésében valamint a szakmai, oktatási program kialakításában. Trina Arsenault 22 éve dolgozik nemzetközi környezetben tanárként és oktatási vezetőként. Japánban, az Egyesült Államokban, Kuvaitban, Kanadában és Svájcban is tanított. A Nemzetközi Iskolák Tanácsának vezető munkatársaként komoly tapasztalatokat szerzett a nemzetközi oktatási intézmények működtetése terén.

A közlemény szerint az iskola szakmai programja és IB akkreditációja az eredeti terveknek megfelelően halad, az új igazgató teljes körűen elkötelezett az iskola kialakult szellemisége, oktatási programja és a megkezdett munka folytatása iránt. A diáklétszám folyamatos növekedése mellett megkezdődött a konzultáció a következő tanévre vonatkozóan a leendő diákokkal és szüleikkel.

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a továbbiakban is minden segítséget, támogatást megad az iskola sikeres működéséhez - írják, hozzátéve: az önkormányzata köszönetét fejezi Öreg Jánosnak a Debreceni Nemzetközi Iskola érdekében az elmúlt 3 évben végzett munkájáért.

A rovat legfrissebb cikkjei

Átadták a Debreceni Jégcsarnok új épületszárnyát
Újabb engedmények Romániában
Nyári gyermekfelügyelet Debrecenben
Körözött férfit fogtak Ártándon
Tűz volt éjszaka Debrecenben, a Nyírfa utcán

Hozzászólások