TIME DATE
Ma Hella nap van.

2020-04-29 11:08:02 / Szerző: HajduPress

Közlekedési táblával ment volna kocsmába

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Egy hajdúböszörményi szórakozóhelyen került szóváltásba egyik ismerősével a gyanúsított. Súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie.

A rendőrségre egy hajdúböszörményi szórakozóhely alkalmazottja tett bejelentést még 2019. október 6-án 2 óra körül arról, hogy egyik vendégük megütött egy férfit, majd kiment az utcára és ott folytatta a dühöngést.

Az egyenruhások perceken belül a helyszínre mentek, ahol elfogták a 36 éves férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozás adatai szerint a nagyhegyesi lakos egy korábbi nézeteltérésük miatt ütötte meg ismerősét a szórakozóhelyen, majd amikor az alkalmazottak a sértett védelmére keltek, a gyanúsított egy sörösüveget is bedobott a pultba. A férfi ámokfutása azonban itt nem ért véget, az utcán is folytatta a dühöngést. Kitépett egy közlekedési táblát a földből és azzal akart visszamenni a helyiségbe, azonban barátainak sikerült lebeszélni őt erről, és a közben megérkező rendőrök pedig azonnal megbilincselték. Később a kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket mostanra elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Jogsi és gyerekülés nyista, viszont voltak 6-an a Suzukiban
166-tal tolta Hadháznál: íme a rendőrségi fotó
Dráma Földesen
Csapadékosan int búcsút a május
Árokba borult egy autó Berekböszörményben

Hozzászólások