TIME DATE
Ma Gedeon és Johanna nap van.

2020-03-18 05:26:39 / Szerző: HajduPress

Koronavírus: telefonos ügyfélközpont a debreceni önkormányzatnál

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A lakosság tájékoztatásának és a segítségre szorulók támogatásának érdekében Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2020. március 18-tól – szerdától – telefonos ügyfélközpontot működtet. Az ügyfélközpontban a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatban Debrecen polgárait érintően meghozott önkormányzati intézkedésekről megfelelő ismeretekkel rendelkező munkatársak fogadják majd a hívásokat munkanapokon – hétfőtől péntekig – 8.00 és 16.00 óra között. A hívható telefonszámok a következők: 06-52-517-768; 06-52-517-614; 06-52-517-631.

2020. március 17-től Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az ügyfélfogadás valamennyi épületben szünetel. A hivatal épületeibe ügyintézés céljából kizárólag azok léphetnek be, akiknek személyes megjelenését jogszabály teszi kötelezővé. Ezen ügyfelek fogadására – anyakönyvi, igazgatási és köztemetési ügyekben – az Új Városháza (Debrecen, Kálvin tér 11.) nagy ügyfélfogadó terében, erre a célra kialakított három ablaknál kerül sor.

Minden más esetben arra kérik a debrecenieket, hogy az elektronikus vagy a telefonos kapcsolattartást használják, mert a hivatal valamennyi, a Debrecen.hu honlapon található e-mail címen és telefonszámon továbbra is elérhető. Emellett az ügyintézés folyamatának biztosítása érdekében mindkét épület (a Régi és az Új Városháza, Piac utca 20., illetve Kálvin tér 11.) bejáratánál iratgyűjtő ládában is elhelyezhetik írásbeli beadványaikat.

Az intézkedések visszavonásig érvényesek!


A rovat legfrissebb cikkjei

Hajápolás karantén alatt
Változások a Kenézy sürgősségi ellátásában
Kijárási korlátozások: íme a debreceni önkormányzat közleménye
Hármas karambol Debrecenben
Bejelentést tett Debrecen polgármestere: szinte mindenkit érint

Hozzászólások