°C
TIME DATE
Ma Marcell nap van.

2018-08-05 05:57:43 / Szerző: HajduPress

Koncerten akarták megkéselni Pásztor Annát

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Egy késsel felfegyverkezett férfit vittek el a rendőrök az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjéről, aki a zenekar énekesnőjét, Pásztor Annát szerette volna megtámadni a cipőjébe rejtett késsel - adta hírül az Index.

Pásztor Anna egy szombat esti élő Facebook-videóban mesélt arról a férfiról, aki hosszú ideje bombázta őt szerelmes üzeneteivel a privát Facebook-oldalán. "Körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni" – mondja a videóban a felzaklatott énekesnő, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja békén, az nem szállt le róla.

A zaklató azután sem állt le, hogy Pásztor Anna letiltotta őt, még négy másik profilról jelentkezett nála. Az énekesnő összesen 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól, aki többek között azzal fenyegette őt, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait.

A koncertre késsel érkező férfit a fényképe alapján találták meg a Budapest Park biztonsági emberei csaknem ötezer nézője között, majd átadták a rendőröknek, akik 72 órára őrizetbe vették. A koncertet az énekesnő mindezek ellenére is az év egyik legjobb bulijának nevezte. "Ne fenyegesse senki a zenekaromat meg a családomat!" – üzente a videó végén Pásztor Anna.

A rovat legfrissebb cikkjei

Ezekben a városokban a legjobb élni
Már a Homo erectus is lusta volt
Kirabolták a Mr. Despacitót
Megverték a taxis Samy Nacerit
Koncerten akarták megkéselni Pásztor Annát

Hozzászólások