TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2019-05-06 14:20:44 / Szerző: HajduPress

Komoly parkolási tiltások Debrecenben: fontos infók!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Debreceni Közterület Felügyelet értesíti a lakosságot, hogy a Tavaszi Nagyvásár miatt 2019. május 9-én (csütörtök) 18 órától 2019. május 13-án 05.00 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalban minden gépjármű parkolása (várakozása), valamint a kerékpárút Békessy Béla u és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom megtiltásra kerül, a Böszörményi út melletti szervizút a Böszörményi u. 71.sz. és az Ötvenhatosok tere 1-3. sz. közötti szakaszán és az Aldi Áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz.

2019. május 10-én(péntek) 17.30-tól, 2019. május 13-án (hétfőn) 05.00 óráig a közúti forgalom elől lezárják Debrecenben a Böszörményi utat a Doberdó utcától a Füredi utcáig, a Békessy Béla utcát a Böszörményi úttól a Görgey utcáig, a Bólyai utcát a Böszörményi úttól a Jerikó utcáig, az Akadémia utcát a Böszörményi úttól a Kertváros utcáig, minden gépjármű forgalma és várakozása tilos.

Fenti útszakaszról a forgalom a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sgt – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra kerül elterelésre. A forgalomelterelés a tömegközlekedési eszközöket is érinti. Fenti időszakban a lezárt útszakaszon szabálytalanul parkoló gépjárműveket a tulajdonos költségére elszállítatják. 

 


A rovat legfrissebb cikkjei

Eltörte az egyik intézkedő rendőr kezét
Budapestről hozta Debrecenbe az extasyt
Nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark
Újabb mérföldkőhöz érkezett a debreceni BMW-gyár építése
Szájmaszkos csalót kaptak el a debreceni rendőrök

Hozzászólások