TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-01-25 22:08:40 / Szerző: HajduPress

Klára és a latyak - kötelező bunkóság?

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Egy Klára nevű hölgy az alábbiakat posztolta a Facebook egyik csoportjában"Utalom az örökösen elégedetlen embereket és posztokat de most be kell álljak a sorba Lehetetlen Debrecen jardáin babakocsival közlekedni. Annak a két autósnak meg külön köszönet aki az Ötvenhatosok terén az Aldi után szándékosan olyan sebességgel száguldott hogy direkt beterítse sárral a ruhám kabátom a babakocsi és a benne alvó 5 hónapos kislányom. Remélem felcsavarodtok az első fára."


Klára a bejegyzése végén igencsak rosszindukatú volt, viszont első haragomban én sem tudtam volna szebben fogalmazni ebben a helyzetben. 

Klárát olykor alpári stílusban próbálják meggyőzni arról, hogy ő volt rosszkor, rossz helyen, teljesen természetesnek beállítva azt, hogy az autósok (olykor) szembrebbenés nélkül képesek telibe csapni olvadt hóval, sárral, vízzel a gyalogosokat, kismamákat, öregeket, gyerekeket, fiatalokat, bárkit.

Szerintem nem Klára a hülye. Az én feleségemet 8 hónapos terhesen üvöltötte a le anyázva egy bunkó debreceni taxis a zebrán azért, amiért lassaban kelt át az út egyik végéből a másikba.

Klára szerintem igazat mond és jól látja a helyzetet: többnyire szívszaggatóan bunkón közlekedünk - ilyen utakon is. Nem értem az okát. A KRESZ, amit a többség lesz.r, vagy nem tud, - tudtommal - nem ír kötelező bunkóságról.

SKB

Megj.: A téma fontosságára való tekintettel ez esetben nézzük el a hölgy helyesírási hibáit. Bele lehet kötni, de attól függetlenül is érthető az üzenete.

 

A rovat legfrissebb cikkjei

Lealázták a Fradit: szabad-e örülni?
Egy. Üdülés. Rövid. Krónikája
Totál betépve Debrecenben - a jogtúladagolás szemléletes példája
Néhány mondat a Torino-Lokiról
Azoknak, akik nem szeretik a Campust

Hozzászólások