°C
TIME DATE
Ma Valér nap van.

2018-02-23 14:06:46 / Szerző: HajduPress

Kitört a csokiőrület a Fóruimban: itt vannak a képek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Péntektől vasárnapig #Debrecen Magyarország csoki-fővárosa! Többszáz féle kézműves csoki-csodával, a világ első csoki-vulkánjával és rengeteg programmal várják az érdeklődőket a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban. Nézze meg a galériát!


Közel 30 csoki-manufaktúra 300 féle, mennyei csokis csodái: bonbonok, trüffelek, táblás csokik, marcipán - és grillázs csodák tömkelege várja, hogy a Tiéd lehessen! A rendezvény vásár részén kizárólag kézműves manufaktúrák 100% természetesen alapanyagból készült, csúcsminőségű termékei találhatók meg. M. Tóth Zsolt, a Csillag Születik jégszobrásza láncfűrésszel (!!!) és lángvágóval (!!!) fog szobrokat faragni, közel mázsás csoki-tömbökből! És ez még nem minden: egy őrület performansz keretein belül Utcai Dávid festőművész csokoládéval fog improvizációs festeni.

Interaktív csokoládé-látványműhelyben lesheted el a szakma fortélyait! Megtanítanakk a bonbon, trüffelt és táblás csoki készítés alapjaira, közben megismerheted a csokoládé történetét, a Majáktól az újkori belga manufaktúrákon át a modern kézműves édességkészítésig! A műhely házigazdái Gianni Annoni gasztro-celebritás és Vanya Gábor Chocolatier!

Fergeteges zenei programokkal szórakoztatnak mindeközben a Fórumban: a színpadon többek között Bereczki Zoltán, a Jazz Five, a Jack Danimalz, a Kovács Tamás Band és még rengeteg kedvenc. A belépés ingyenes!

Fotók: Szilágyi Zoltán

A rovat legfrissebb cikkjei

Exkluzív fotók: boldog születésnapot, Fórum!
Szép gesztus: a Fórum Mikulása a Kenézyben járt
Minden nap egy kis karácsony a Fórumban
Minden karácsonyfa alatt legyen ajándék! Remek kezdeményezés Debrecenben
Minden karácsonyfa alatt legyen ajándék!

Hozzászólások