TIME DATE
Ma Tekla nap van.

2019-05-28 09:38:56 / Szerző: HajduPress

Kisborjúkat mentettek ki a lángoló pokolból

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Kisborjúk kerültek bajba Tiszalökön egy szarvasmarhatelepen. A tüzet megfékezték így több mint harminc borjú megmenekült. Ezután közúti balesethez vonultak a tűzoltók Debrecenbe - a Katasztrófavédelem összefoglalója.

Egy fa egyik ága letört tegnap délelőtt Debrecenben, a Ruyter utcában. Az ág a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Szén-monoxid érzékelő jelzett tegnap délután Derecskén, a Dr. Mustó Sándor utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a gázkazánt ideiglenesen kizárta a rendszerből. Az eset során nem sérült meg senki.

Hétfő délután Tiszalökön egy szarvasmarhatelepen tizenöt darab fából épített borjúnevelő ól gyulladt ki. Az ott dolgozók a tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat egy vízsugárral megkezdték eloltani, majd ezután a hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati egységek további egy-egy vízsugárral avatkoztak be. Egy bika borjú a tűzben elpusztult, több mint harminc borjú azonban megmenekült.

Debrecenben, a Veres Péter utcában két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután. Az egyik autó az árokba borult. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. Egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Családi ház kertjében hulladék égett tegnap délután a debreceni Vaspálya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, így az nem terjedt tovább.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúnánási HTP

A rovat legfrissebb cikkjei

Embert gázolt egy vasúti szerelvény Ladányban
20 éves a hortobágyi Madárkórház Alapítvány
Ők aztán nem tisztelték a kort - és mást sem
Lebukott a csaló böszörményi autószerelő
Hajdúszoboszlói szálloda-beruházás: hol a pénz?

Hozzászólások