°C
TIME DATE
Ma Marcell nap van.

2018-08-10 10:36:46 / Szerző: HajduPress

Kirabolták a Mr. Despacitót

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából egy tolvaj, a Puerto Ricó-i énekes dalszerző hasonmásának adva ki magát - adta hírül a BBC honlapja.

    A 41 éves énekes, akit a világ a tavalyi nyár nagy slágeréről, a legtöbbet hallgatott Despacito című dalról ismer, "rablás áldozata lett, amíg nem tartózkodott valenciai szállodájában" - jelentette be Twitter-üzenetben Nevarez Pr, Yankee képviselője.
    A Las Provincias helyi napilap szerint Daddy Yankee kedd éjjel jelentette be a rendőrségen a gyémántok és ékkövek ellopását szállodai szobájának széfjéből.
     A helyi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy nyomoznak egy szállodában történt ékszer- és pénzlopás ügyében, de nem nevezte meg a sértettet.

    A spanyol lap szerint egy férfi, aki Daddy Yankeenek adta ki magát, azt kérte a szálloda egyik alkalmazottjától, hogy nyissa ki a széfet az énekes szobájában. Kétmillió euró értékű ékszert vitt el onnan, és a Yankeet kísérő személyek szállodai szobáiból is lopott el ékszereket és pénzt. A rendőrök nem találtak ujjlenyomatokat vagy más hasznos nyomot a szobákban - értesült a lap.
    Daddy Yankee európai turnén tartózkodik, vasárnap este adott koncertet Valenciában.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

Ezekben a városokban a legjobb élni
Már a Homo erectus is lusta volt
Kirabolták a Mr. Despacitót
Megverték a taxis Samy Nacerit
Koncerten akarták megkéselni Pásztor Annát

Hozzászólások