TIME DATE
Ma Géza nap van.

2019-11-08 16:20:43 / Szerző: HajduPress

Kiemelkedő évet zárt a Vidámpark

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az elmúlt 10 év legsikeresebb szezonját zárta múlt hétvégén az ország egyetlen vidámparkja, a Debreceni Vidámpark. A március idusától egészen novemberig tartó szezonban a vidámpark szolgáltatásait összesen több mint 186 ezer alkalommal vette igénybe a nagyközönség.


Ebben az évben tovább folytatódott a játékgépek revitalizációja, melyek közül több műszakilag teljesen megújult. Mindemellett a látogatói igényeknek és a kor elvárásainak megfelelően bevezették az online jegyvásárlást és ingyenes wifi-hálózattal fedték le a park látogatói területét. Az idei szezontól visszatért a gyermekek egyik nagy kedvence, a pónilovaglás is.

A 182 napos nyitvatartási időszakot számos rendezvény színesítette: az elmúlt években nagy népszerűségre szert tett Karszalagos Hétvége mellett olyan újdonságokkal is igyekeztek a családos vendégeiknek kedveskedni, mint a Campus KID, Kelet-Magyarország legnagyobb gyerekfesztiválja vagy az Európai Kulturális Örökség Napjain tartott vidámpark-történeti szakvezetés.

A jövőre alapításának 60 éves jubileumát ünneplő Vidámpark a következő szezonra számos meglepetéssel, új játékgépekkel és attrakciókkal, látványos programokkal és rendezvényekkel készül.

A rovat legfrissebb cikkjei

Tűzvész volt az Ispotály utcán: főzéssel kezdődött
Kenyai egyetemistát rabolt ki a klinikán: íme az ítélet
Ingyen bevásárlás Debrecenben: telerakta a kocsit, majd ki akarta tolni
Koronavírus: meghökkentő fotók Debrecenből
Hamarosan megújul a Főnix csarnok - FOTÓK

Hozzászólások