TIME DATE
Ma Lõrinc nap van.

2020-07-02 17:08:14 / Szerző: HajduPress

Készpénzt loptak, elfogták őket

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Szerszámokat akartak venni, majd készpénzt loptak. A hajdúböszörményi körzeti megbízottak egy órán belül elfogták a gyanúsítottakat.

A rendőrségre 2020. július 1-jén délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúböszörményi férfitól elloptak csaknem 300 ezer forintot. A beszerzett adatok és a helyszíni szemle megállapításai arra utaltak, hogy két helyi férfi követhette el a bűncselekményt, akiket a sértett engedett be a házába. A feltételezett elkövetők eladó szerszámok megvásárlására jelentkeztek, azonban ahogy bejutottak az ingatlanba, az egyik férfi elterelte áldozatuk figyelmét, míg a másik készpénz keresésébe kezdett. A sértett csak a távozásukat követően vette észre, hogy meglopták, ezért értesítette a rendőrséget.

A helyi egyenruhásoknak a kapott személyleírások alapján hamar a látókörükbe került egy 47 és egy 55 éves helyi lakos. A két férfit egy órán belül elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

police.hu

 

A rovat legfrissebb cikkjei

A közértlánc- és hoteltulajdonos K. Ferenc a letartóztatott magyar milliárdos
Kigyulladt egy faipari épület Hajdúböszörményben
Kelet-Magyarországon nyitott átvételi pontot az IKEA
Félpályás útlezárás a 47-es számú főúton
Négy személygépkocsi ütközött Hajdúszoboszló és Kaba között

Hozzászólások