TIME DATE
Ma Hortenzia és Gergõ nap van.

2019-10-30 08:20:20 / Szerző: HajduPress

Késés: ezért adják féláron a Budapest-Debrecen utat

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Az üllői állomáson hajnali két órakor egy tehervonat áramszedője leszakította a felsővezetéket. A helyreállításig Üllő és Monor között csak egy vágányon közlekednek a vonatok. A menetidő 30-40 perccel, esetenként ennél többel is meghosszabbodik a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon. Az üllői vonatok Kőbánya-Kispestig közlekednek, a monori vonatok csak Vecsésig járnak, s onnan indulnak vissza Budapest-Nyugati pályaudvarra. Az IC 1650-es számú vonat Újszász-Szolnok felé kerül. Akik a Szolnok-Újszász felé közlekedő vonatokat választják, oda is érvényesek az eredeti útvonalra szóló vasúti menetjegyek. 

A 702-es Tiszavirág InterCity csak Ceglédtől közlekedik. A Nyíregyházáról Budapestre tartó Cívis InterCity, a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára 9:23-kor induló Szabolcs IC kerülő útvonalon: Újszász-Szolnok érintésével közlekedik.

A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony vonalon közlekedő InterCity és gyorsvonatok a teljes útvonalon felármentesen vehetőek igénybe.

A Volán érintett helyközi járatain Monor–Hosszúberek-Péteri–Üllő–Vecsés-Kertekalja–Vecsés állomástól Budapestig közlekedő menetrendszerinti járatokon a vasúti bérleteket elfogadják utazásra.

Javasoljuk utasainknak, hogy tájékozódjanak a Vonatinfó alkalmazáson: http://vonatinfo.mav-start.hu/


A rovat legfrissebb cikkjei

Óriási balhé volt Konyáron
Terepjárók ütköztek Mikepércsen: fotók
Piásan a volán mögött: íme az eredmény
Debreceni drogbalhé: befejezték az ügy vizsgálatát
Súlyos balesetekkel indult a hét

Hozzászólások