TIME DATE
Ma Rafael nap van.

2019-02-12 14:00:07 / Szerző: HajduPress

Keresik a Nagy Debreceni Ajtórongálókat +fotó

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást indított rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 3-án hajnalban Debrecenben, a Piac utca 34-36. szám alatti társasház bejárati ajtaját egy társaság két tagja szándékosan megrongálta. Az egyik elkövető egy vékony testalkatú, fehér pólót viselő fiatal férfi, aki több alkalommal megrúgta az ajtót, így jutott be a lépcsőházba, míg egy másik férfi 4 óra 50 perc körül nagy erővel megrántotta az ajtót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A rovat legfrissebb cikkjei

Remek programra készülnek a debreceni katonák
Elítélték a legravaszabb debreceni pénzváltót
Betörés a Pósa utcán: akcióban a rendőrség
15 üzletet károsított meg a Debreceni Szemfényvesztő
A Nyíl utcán és a Simonyin is baleset történt Debrecenben

Hozzászólások